12 Madalya ile İzmir Fen Lisesi Yine Zirvede

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışan öğrencilerimiz ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ olimpiyat çalışmaları hakkında sohbet etmiş ve okul girişimizde madalyaları ile birlikte anı fotoğrafı çektirerek olimpiyat takımlarımıza yeni seçilen 9. sınıf öğrencilerimize sıkı çalışırsak daha iyisi de başarabiliriz mesajı vermiştir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 15:18 - Görüntülenme: 163