9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) faaliyetlerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Haftası Kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Gülsüm Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize Arttırılmış Gerçeklik hakkında bilgi verdi ve Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi yaşattı.

Mütevazı olmasının yanı sıra yaptığı işlerde kalite ve niteliğini gösteren ve öğretim teknolojileri alanında gururla kendisinden söz ettiren Ege Üniversitesi Son Sınıf Öğrencisi Gülsüm hocamız 9. sınıf öğrencilerimize Arttırılmış Gerçeklik hakkında hem bir seminer verdi hem de arttırılmış gerçeklik deneyimi yaşattı. Seminerinde arttırılmış gerçekliğin ne olduğu, nerelerde ve nasıl kullanıldığı konularına değindi. Öğrencilerimizin halihazırdaki deneyimlerini de sorup onlarla ilgili örnekler de anlatan Gülsüm hocamız öğrencilerimize getirdiği arttırılmış gerçeklik örneklerini göstererek arttırılmış gerçeklik deneyimleme fırsatı sundu.

Tek tek arttırılmış gerçeklik uygulaması deneyimlenirken Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ de öğrencilerimize Gülsüm Hocamızın Arttırılmış Gerçeklik videosunda gösterdiği konularda bilgi verdi ve videoda vurgulanan kısımları açıkladı.

Örnekleri gözlemleyen öğrencilerimizin sayısı artınca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Gülsüm hocamız konu ile ilgili ek videoları da FATİH Projesi kapsamında okullarımıza kazandırılan Etkileşimli Tahta aracılığıyla öğrencilerimize izletti ve videolar üzerinden öğrencilerimizin merak ettikleri konuları açıkladı.

Kıymetli Gülsüm hocamız 9. Sınıflarımızla bilgilendirici, fark ve farkındalık yaratan bu önemli etkinlikten sonra dersi özetledi. İlgi, alaka ve sabırlarından ötürü öğrencilerimize teşekkür eden öğretmenimiz alkışlarla dersini bitirdi.

İzmir Fen Lisesi öğrencilerinin bilişim ufkunu bir adım öteye taşıyan Ege Üniversitesi Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Gülsüm hocamıza emeklerinden ve pahabiçilmezlerimize ilgi, alaka ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi9. Sınıflarımıza Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi

Yayın: 20.05.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:14 - Görüntülenme: 3350