Bayrak Törenimizde İFL Madalya Şov

Öğrencilerimizin başarıları takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edilir anlayışı ile hareket eden Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER´in sunumuyla Değerli Bilgisayar Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in Danışmanlığını yaptığı Bilgisayar Olimpiyat Takımımız 2016´nın son madalyalarını aldı.

Özel bir eğitim kurumunun düzenlediği Bilgisayar Olimpiyatlarında 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan öğrencilerimize Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK ödüllerini verdi ve 2016 yılının son madalyalarını okulumuza getiren kıymetli öğrencilerimizin başarılarının 2017´de artarak devam etmesini diledi.

Bu güzel başarıya imza atan değerli öğrencilerimize ve öğrencilerimize danışmanlık yapan kıymetli öğretmenimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yayın: 23.12.2016 - Güncelleme: 30.05.2024 11:30 - Görüntülenme: 45447