Bilim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

20 Eylül 2023 tarihinde okulumuzun Bilim Kurulu Odasında okulumuzdaki ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetleri planlamak, izlemek ve başarılarını artırmak amacıyla bilim kurulumuzun ilk toplantısını Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın, olimpiyat danışmanlarımızın ve proje danışmanlarımızın (TÜBİTAK, Erasmus+) katılımı ile yaptık.

20 Eylül 2023 tarihinde 13.00 - 13.30 saatleri arasında okulumuzun Bilim Kurulu Odasında okulumuzdaki ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetleri planlamak, izlemek ve başarılarını artırmak amacıyla bilim kurulumuzun ilk toplantısını Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın, okul psikolojik danışman ve rehber öğretmenimizin, olimpiyat danışmanlarımızın ve proje danışmanlarımızın (TÜBİTAK, Erasmus+) katılımı ile yaptık.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bilim Kurulu Toplantımızı GerçekleştirdikBilim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 09:19 - Görüntülenme: 154