Bilim Kurulu Üyesi Proje Koordinatörümüz Öğrencilerimizi Bilgilendirdi

Öğrencilerimizin farklı platformları tanımlarını ve böylelikle kendilerini çok yönlü geliştirebilmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde Bilim Kurulumuz öğrencilerimizi güncel programlarla ilgili bilgilendiriyor.

Bilim Kurulu Üyesi Proje Koordinatörümüz Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL, öğrencilerimize TÜBİTAK dışında proje çalışmaları yapabilecekleri platformlar hakkında bilgilendirme yaptı. Başvuru tarihlerini ve süreçleri detaylı bir şekilde anlattıktan sonra kıymetli öğretmenimiz öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Değerli öğretmenimize emeklerinden ve kıymetli öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 23.02.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:34 - Görüntülenme: 3175