Etiket Sonuçları: yks

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.

Tem

"Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim."

Ağu

2022 YKS sonrası öğrencilerimizin tercihlerine göre yerleştikleri bölüm, üniversite ve şehir ile ilgili istatistiki çalışmamız tamamlanmıştır.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2022 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS 2022 Sınav puanları haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR liderliğinde Okul Müdürü Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nu ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Tem

18 Temmuz 2022 Tarihinde açıklanan "2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları"nda okulumuz öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Haz

Akademik başarısıyla gururumuz olan öğrencilerimizin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, YKS münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Haz

Akademik başarıları kadar entellektüel birikimleri ve insani yönleri ile de konuşulan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimiz ve son sınıf öğrencilerimiz haftasonu yapılacak YKS ile ilgili hem son bir konuşma hem de 4 yılı yad etme fırsatı buldular.

Eyl

Üç yıldır pırıl pırıl parlayan bu yıl ortalığı yakacak olan İFL21'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın ve son sınıflara ders veren öğretmenlerimizin katılımı ile hem kısa hem orta vadede en verimli şekilde son sınıf öğrencilerimize mevcut durum ve koşullardaki fırsatları lehimize kullanrak nasıl yardımcı olabileceğimiz ile ilgili olağan çevrim içi toplantılarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Haz

Öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda ilerlemeleri için her daim kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bir mesaj yayımlamıştır:

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

İzmir Fen Lisesi, öğrencilerine ortaöğretim düzeyinde ve üzerinde ortak bir genel kültür vererek onları yükseköğretime hazırlamaktadır. 2019 Yılında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında (YKS) öğrencilerimiz yine İFL BİR EFSANE dedirtti. Resmi istatistiklerimizi yayımlamadan önce bizlere YKS'de gösterdikleri performans ile gurur yaşatan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Bilinçli, bilinçli, bilinçli, azimli, zeki ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL Son sınıf öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili tanıtım sunumu yaptı.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 mezunlarımızın TYT ve AYT Puanları ve Başarı Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Haz

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır: