T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Birinci Aşama Sonuçlarına Göre Türkiye Birincisiyiz

Müfredat sınırlarının dışına taşan ve bilimle iç içe yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı Sonuçlarına göre 32 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandı.

Müfredat sınırlarının dışına taşan ve bilimle iç içe yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı Sonuçlarına göre 32 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandı.

Olimpiyata çalışan öğrencilerimizin hepsi bu süreçte kıymetli deneyimler ve birikimler kazandılar. Hepsi düne göre bir adım ileriye gittiler. Bu yüzden tüm öğrencilerimizi tekrar tekrar tebrik ederiz.

Alanlara göre dağılım şu şekilde olmuştur.

- İFL Matematik Olimpiyat Takımını 7 öğrencimiz temsil edecektir.

- İFL Fizik Olimpiyat Takımını 2 öğrencimiz temsil edecektir.

- İFL Kimya Olimpiyat Takımını 12 öğrencimiz temsil edecektir.

- İFL Biyoloji Olimpiyat Takımını 4 öğrencimiz temsil edecektir.

- İFL Bilgisayar Olimpiyat Takımını 7 öğrencimiz temsil edecektir.

Pahabiçilmezlerimize ve değerli danışman öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür eder bu aşamadan sonraki çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

 

Aşama Sonuçlarına Göre Türkiye Birincisiyiz

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.08.2021 - Güncelleme: 10.08.2021 16:41 - Görüntülenme: 1035
  Beğen | 10  kişi beğendi