Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre Çanakkale Zaferi Kutlama Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

TÖREN PROGRAMIMIZ

- Tören programının okunması (Cemre ve Ege)

- Bir Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı (Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL)

- Günün Anlam ve Önemi İle İlgili Konuşma (İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER)

- Günün Anlam ve Önemi İle İlgili Konuşma (Okul Müdür Başyardımcımız Filiz KARAOĞLU)

- "Bir Yolcuya" İsimli Şiirin Okunması (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN)

- "Çanakkale Şehitlerine" İsimli Şiirin Okunması (Asil)

- "Atatürk'ün Tarih Sahnesine Çıkışı" İsimli Metnin Okunması (Arda)

- "Nusret Mayın Gemisi" İsimli Metnin Okunması (Necati)

- "Çanakkale" İsimli Şiirin Okunması (Berkay)

- "Seyit Onbaşı" İsimli Şiirin Okunması (Melda)

- "57. Alay'ın Hikayesi" İsimli Metnin Okunması (Efe)

- "Kınalı Ali'nin Hikayesi" İsimli Metnin Okunması ve Canlandırılması (Cemre, Efe, Onur Alp, Burak, Yusuf)

- Müzik Dinletisi (Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ve Ömer Arda, Sadık Emek ve Murat Ege)

- Kapanış

DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ

- İlçe Programına İzmir Fen Lisesi olarak katıldık.

ETKİNLİK KOMİTEMİZ

- Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR