Deniz Güner MIT için Kabul Aldı

Uluslararası başarısı ve medeniyete katkısı tartışılmaz üniversitelere kabul alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Olimpiyat Takımı Kaptanımız Deniz Güner Massachusetts Institute of Technology için kabul mektubu aldı.

Başarısını sayısız kez kanıtlamış ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ederken Türk Bayrağını her zaman onurlu bir şekilde taşıyan öğrencimiz Deniz Güner'i başarılarından ötürü sayısız kez yaptığımız gibi şimdi yine tebrik ediyoruz. Öğrencilerimiz için davranışları ve başarısı ile rol model olan değerli öğrencimiz Deniz Güner'i aldığı bu kabul mektubundan dolayı kutluyoruz. İyi ki varsın. Gelecek seninle çok daha güzel gelecek!

Bu başarı yolculuğunda öğrencimizin her zaman yanında olan Efsane Dönemimiz IFL21'i, okul yönetimimizi, başta Dr. Barış Demirdağ olmak üzere tüm öğretmenlerimizi ve okulumuzun tüm paydaşlarını tebrik ederiz.

MIT Hakkında: https://web.mit.edu/about/

Deniz Güner MIT için Kabul AldıDeniz Güner MIT için Kabul AldıDeniz Güner MIT için Kabul AldıDeniz Güner MIT için Kabul AldıDeniz Güner MIT için Kabul Aldı

Yayın: 20.12.2020 - Güncelleme: 20.12.2020 19:51 - Görüntülenme: 15550