Destekleme ve Yetiştirme Kursları İle İlk Haftamız Daha Verimli Geçti

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Salgın dönemi koşullarına rağmen verimli bir şekilde başlayan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız öğretmenlerimizin fedakarlığı ve öğrencilerimizin azmi ile başarı yolunda kararlılıkla devam ediyor.

Bu kurslardan en yüksek faydayı sağlayabilmek için çalışan değerli öğretmen ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederiz. iyi ki varsınız.

Yayın: 08.02.2021 - Güncelleme: 08.02.2021 00:41 - Görüntülenme: 592