Doku ve Organ Bağışı Semineri

Duyarlı ve bilinçli bireylerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri Meltem ŞAHİN (Sosyal Hizmet Uzmanı) ve Süheyla KALMİ (Hemşire) 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Doku ve Organ Bağışı SemineriDoku ve Organ Bağışı SemineriDoku ve Organ Bağışı SemineriDoku ve Organ Bağışı SemineriDoku ve Organ Bağışı SemineriDoku ve Organ Bağışı Semineri

Yayın: 21.12.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 08:59 - Görüntülenme: 2129

Etiketler :