EGMO’da İki Yıldır Üst Üste Başarılı Olan Kızımız İREM YAŞAR

İtalya’nın Floransa şehrinde, 50 ülkeden 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda (EGMO) Türk Mili Takımında yer alan öğrencimiz İrem YAŞAR geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyla ülkemize döndü.

Geçen yıl P1 (7) P2 (1) ve P5 (2) olmak üzere 10 puan alarak Honourable Mention ödülü kazanan öğrencimiz, bu yıl P1 (7) P2 (1), P4 (2) ve P5 (2) olmak üzere 12 puan alarak hem geçen yılki derecesini 2 puan geliştirdi hem de yine ülkemize Honourable Mention ödülü ile döndü.

Pahabiçilmezimize verdiği emek, ayırdığı zaman ve gösterdiği performanstan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsın...

İREM YAŞAR´IN BAŞARILARI

2018 – EGMO - Honourable Mention (12 Puan)

2017 – EGMO - Honourable Mention (10 Puan)