Etiket Sonuçları: elektronik

Ekm

26 Eylül 2022 tarihinde Genç Ahiler Projesi kapsamında okulumuzda kurulan ve Türk Patent ve Marka Kurumunda marka tescili için başvurusunu yaz döneminde yapmış olan Tekno Zanaat okul şirketimiz ürün ve hizmetlerine yönelik pilot çalışmalarına devam ediyor.

Ock

Geleceği inşa etmek için kolları lisede de sıvayan azimli, çalışkan, kararlı, ülkesini ve insanları seven mühendis kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 16.00 - 18.00 saatleri arasında Bilim Kurulumuzda istekli ve zamanı uygun öğrencilerimizle temel düzeydeki çalışmalarımız devam etmkte olup ikinci dönem ileri düzey etkinliklerimiz için robot odamızda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ekm

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin üçüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in moderatörlüğünde "Bilgisayarla Baskı Devre Çizimi ve Simülasyonu" isimli çalışmasıyla konuğumuz KodAdıKaraman Projesinden Tanıdığımız Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fikret UYSAL ("Hocaların Hocası - Maker") oldu.

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.

May

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Elektrik ve Elektronik alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Dr. Alper KOZ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi), 9. ve 10. sınıflarımız ile olimpiyat öğrencilerimize seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

May

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.