Okul Meclisimizin Şubat Ayı Toplantısı

Öğrencisinin sesini duyan ve öğrencisini karar süreçlerine dahil eden deneyimli okul İzmir Fen Lisesi´nden olağan bir uygulamamızın haberini sizlerle paylaşıyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ, öğrencilerimizin ihtiyaç, beklenti ve hedeflerini birinci ağızdan dinleyip şaffaf bir şekilde karar süreçlerine öğrencilerimizi dahil ederek İzmir Fen Lisesi´nin "Her zaman her alanda en iyi olması" için Okul Öğrenci Meclisimizle belirli aralıklarla toplanmaktadır.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ vizyonumuz doğrultusunda misyonumuzu yerine getirmek ve hedeflerimize ulaşmak için bu toplantılarda öğrencilerimizin sorularını yanıtlamakta, iş ve işleyiş ile ilgili açıklamalar yapmakta ve öğrencilerimizi karar süreçlerine dahil etmektedir.

Değerli yönetimimize ve kıymetli okul meclisimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Okul Meclisimizin Şubat Ayı ToplantısıOkul Meclisimizin Şubat Ayı ToplantısıOkul Meclisimizin Şubat Ayı ToplantısıOkul Meclisimizin Şubat Ayı Toplantısı

Yayın: 26.02.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:24 - Görüntülenme: 3243