Etiket Sonuçları: ilçe

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU olağan ziyaretleri kapsamında okulumuza geldiler, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler, Fen Liselerindeki Matematik Dersleri ile ilgili inceleme yapan Sayın Bakanlık Müfettişlerimiz ile bir anı fotoğrafı çekildiler ve okulumuzdaki temaslarının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a teşekkür edip başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Ekm

Teknolojiyi takip eden ve teknoloji üreten araştırmacı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz KILIÇASLAN ziyaret ettiler ve TeknoFest 2020 Gaziantep İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Birincisi olan ekibimizi tebrik ettiler.

Ekm

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Günü kapsamında düzenlenen İlçe Töreninde İzmir Fen Lisesini okul yönetimimiz, bir grup öğretmen ve öğrenci temsil etti.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.