İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU Okulumuzu Ziyaret Etmiştir

11 Mart 2022 Cuma Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU olağan ziyaretleri kapsamında okulumuza geldiler, öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler, Fen Liselerindeki Matematik Dersleri ile ilgili inceleme yapan Sayın Bakanlık Müfettişlerimiz ile bir anı fotoğrafı çekildiler ve okulumuzdaki temaslarının ardından Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a teşekkür edip başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 16.03.2022 22:58 - Görüntülenme: 203