The CaMLA English Placement Test (EPT) Sonuçları

Yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden bu hafta Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR The CaMLA EPT ile ilgili aşağıdaki haberi hazırlamıştır.

"28 Ekim 2017 tarihinde okulumuz 9. sınıf öğrencilerinden 15 kişi CAMLA EPT sınavına girmiştir. CAMLA, İngilizce dil çalışmaları alanında dünyanın en köklü kuruluşlarından olan Michigan Üniversitesi ve Cambridge Üniversitesi ortaklığıyla kurulmuş uluslararası İngilizce dil ölçümleme sınavlarını uygulayan bir kuruluştur.

Türk ve Kanada Milli Eğitim Bakanlıklarının karşılıklı imzaladıkları protokole dayalı olarak ücretsiz uygulanan bu sınava öğrencilerimiz girerek İngilizce dil seviyelerini görme fırsatı yakalamışlardır.

CAMLA Türkiye sorumlusundan aldığımız sonuçlara göre sınava giren öğrencilerimizin CEFR (Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı) seviye sonuçları şu şekildedir:

%40 C1, %14 B2, %14 B1, %27 A2, %6 A1."

Yayın: 13.11.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:31 - Görüntülenme: 4023