Masa Tenisi Takımımız Okul Sporları Turnuvasında Başarılı Sonuçlar Aldı

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öretmenlerimz olmak üzere tüm paydalarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 09:35 - Görüntülenme: 172