Etiket Sonuçları: yazılı

Eyl

Brüksel, Belçika'da 13 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Genç Bilim İnsanları Avrupa Birliği Yarışması'nda ülkemizi Bilgi İşlem (Yazılım) alanında "Synthesising Classical Guitar Pieces Using Transformer" isimli projesi ile gururla temsil etti.

Tem

İlk düzenlendiği 2018 yılından beri her yıl olduğu gibi altıncı yılında da altıncı Kez TeknoFest Finallerindeyiz.

May

Okulumuzda ortak sınav takvimimize göre gerçekleştirdiğimiz ikinci dönem birinci yazılı yoklamalar, bu yazılı yoklamalara resmi mazeretlerinden dolayı katılamayanlar için yapılan mazeret sınavları ve kazanım değerlendirme sınavlarımız tamamlandı. Seçim dolayısıyla yenilenen sınav takvimlerimize göre okulumuzdaki ölçme değerlendirme etkinliklerimiz devam edecekir.