Sınavlar Bitti Yenileri Başlıyor

Okulumuzda ortak sınav takvimimize göre gerçekleştirdiğimiz ikinci dönem birinci yazılı yoklamalar, bu yazılı yoklamalara resmi mazeretlerinden dolayı katılamayanlar için yapılan mazeret sınavları ve kazanım değerlendirme sınavlarımız tamamlandı. Seçim dolayısıyla yenilenen sınav takvimlerimize göre okulumuzdaki ölçme değerlendirme etkinliklerimiz devam edecekir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sınavlar Bitti Yenileri BaşlıyorSınavlar Bitti Yenileri BaşlıyorSınavlar Bitti Yenileri BaşlıyorSınavlar Bitti Yenileri BaşlıyorSınavlar Bitti Yenileri Başlıyor

Yayın: 20.05.2023 - Güncelleme: 27.05.2023 13:45 - Görüntülenme: 123