Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama Eğitimi

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Değerli öğretim üyemize bu kıymetli çalışmasını öğrencilerimizle paylaştığı için ve sunumu ilgiyle izleyen öğrencilerimize sabırlarından ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama EğitimiYrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN Proje Hazırlama Eğitimi

Yayın: 15.12.2016 - Güncelleme: 11.06.2024 08:45 - Görüntülenme: 4981