T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Houston, We´ve Got a Problem 2

"Houston, We´ve Got a Problem" repliğini unutturacakların okulu İzmir Fen Lisesi´nin NASA ziyareti ile ilgili haberini sizlerle paylaşıyoruz.

"Houston, We´ve Got a Problem" repliğini unutturacakların okulu İzmir Fen Lisesi´nin NASA ziyareti ile ilgili haberini sizlerle paylaşıyoruz.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEU) Rektörü Prof. Dr. Can MUĞAN, İEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar GÜNERİ ŞAHİN, İEÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Barış ÖZERDEM, İEÜ Mekatronik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Diaa GADELMAVLA, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ve Fen Lisesi Öğrencileri Amerika -  Houston’da bulunan NASA Johnson Uzay Merkezi’ni ve Teksas Üniversitesi’nin Havacılık ve Uzay Laboratuvarlarını gezdiler.

Bu ziyaret esnasında Yerli Uydu Projesi için incelemelerde bulunan heyet İnsanlı Uzay Uçuşları, Astronot Eğitimleri, Uzay Mekikleri, Uzay Laboratuvarı, Uçuş Kontrolleri ve bunun gibi konularda bilgi alma ve Havacılık ve Uzay Mühendisliği Alanını yerinde inceleme fırsatını değerlendirdiler.

İzmir Fen Lisesi´ni temsil etme görevi geçmişi TÜBİTAK Madalyaları ile pırıl pırıl parlayan ve bu ışıkla geleceği aydınlatmak isteyen Matematik Olimpiyat Takımı Kaptanımız Mehmet Can´daydı. Kendisine emeklerinden ve İzmir Fen Lisesi ismini layıkıyla temsil etmesinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsın Mehmet Can...

Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2Houston, Weve Got a Problem 2

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.05.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:52 - Görüntülenme: 3376
  Beğen | 0  kişi beğendi