İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger Öğrencilerimizi Onore Etti

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR liderliğinde Okul Müdürü Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nu ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, makamında başarıları ile okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tek tek tebrik ettiler ve öğrencilerimizle fotoğraf çektirdiler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR, öğrencilerimize ve okulumuza başarılarımızın artarak devamını dilediler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger Öğrencilerimizi Onore Ettiİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger Öğrencilerimizi Onore Ettiİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger Öğrencilerimizi Onore Etti

Yayın: 08.08.2022 - Güncelleme: 08.08.2022 12:13 - Görüntülenme: 519