İzmir'in Fethi Konulu Seminer

21 Mart 2022 tarihinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın koordinesinde okulumuz konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ve Araştırmacı Yazar Levent ERTEKİN tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "İzmir'in Fethi" konulu etkinlik programı yapılmıştır.

Değerli öğretim üyesi Prof. Dr. Erkan GÖKSU ile Kıymetli yazar Levent ERTEKİN'e öğrencilerimizle yaptıkları paylaşımlar için teşekkür ederiz.

İzmirin Fethi Konulu Seminerİzmirin Fethi Konulu Seminer

Yayın: 22.03.2022 - Güncelleme: 22.03.2022 12:57 - Görüntülenme: 235