JJ Always Shines

Mezun olduktan sonra da ışıkları ile alt dönemlerini aydınlatan ve destekleri ile alt dönemlerinin önünü açan mezunlarımızın okulu İzmir Fen Lisesinde ülkemizin bilim olimpiyatlarında parlayan yıldızı Ceylan CEYLAN Massachusetts Institute of Technology öğrencisi olarak oradaki deneyimlerini paylaşmak için Konferans Salonumuzda 9. sınıflarımızla buluştu.

Önce öğretmenler odasına gelen vefalı öğrencimiz Ceylan CEYLAN, öğretmenleri ile sohbet ettikten sonra Kimya Olimpiyat Takımı ve Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ile öğle yemeğine çıktı. Yemekten sonra 9. sınıflardan Kimya Olimpiyat Takımına seçilen öğrencilerimizle buluşan Ceylan CEYLAN, 7. ders saatinde Konferans Salonunda tüm 9. sınıflarımızla İFL´de öğrenciliği, Olimpiyat Süreci, MIT için başvuru ve MIT´teki ilk dönemi ile ilgili sohbet etti.

Pahabiçilmezimize İFL´ye ayırdığı zaman ve verdiği emek için teşekkür ederiz. İyi ki varsın...

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´e teşekkür ederiz.

JJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always ShinesJJ Always Shines

Yayın: 28.12.2018 - Güncelleme: 12.01.2024 09:21 - Görüntülenme: 1195