T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışması 04

Robot teknolojilerini bilen ve robot teknolojisi üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz sınavların akabinde İstanbul´da Robot Yarışmalarına katıldılar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde pahabiçilmez öğrencilerimiz Efe ve Tarık Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışmasına Çizgi İzleyen kategorisinde katıldılar.

Robot teknolojilerini bilen ve robot teknolojisi üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimiz sınavların akabinde İstanbul´da Robot Yarışmalarına katıldılar. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde pahabiçilmez öğrencilerimiz Efe ve Tarık Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışmasına Çizgi İzleyen kategorisinde katıldılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mekatronik Mühandisliği Son Sınıf Öğrencileri ile aynı kulvarda robot yarıştıran 10. sınıf öğrencilerimiz abilerinden de bir çok tüyo alma fırsatı buldular.

Yarışmaya katılan hiçbir Fen Lisesi´nin dereceye giremediği Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışması Fen Liseliler için iyi bir ders oldu. Daha çok matematik ve mekatronik çalışmamız gerektiğini gördük.

Bununla birlikte Antalya Aksu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile yarışmada karşılaşmamız da bizleri çok sevindirdi. Bu Yılki Bahar Şenliğimizde Müzik Öğretmenleri Fatma GENÇER koordinesinde sahne alan Antalya Aksu Fen Lisesi öğrencileri müzikte, sporda ve robot teknolojilerinde iddialı oldukları kadar kardeş okul olarak dosluk ve arkadaşlıkta da iddialı olduklarını gösterdiler. İstanbul´da hem nitelikli bir rakip hem de iyi bir dost görmemiz bizleri çok sevindirdi.

Yarışmadan sonra İstanbul Gezisi yaptık ve gece yolculuğundan sonra İzmir´e vardık.

Değerli öğretmenimize ve pahabiçilmezlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

 

İFL İstanbul Robot Yarışması Programımız

--> Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışması

- Kayıt

- Çizgi İzleyen Kategorisi Yarışması

- MiniSumo Kategorisi Yarışması

- Deneyimlerin Paylaşılması

- Ödül Töreni

--> Taksim Meydanı ve Gezi Parkı

--> Vapurla Boğaz Turu

--> İstiklal Caddesi

--> Beyoğlu Belediyesi Taksim Meydanı Ramazan Şenlikleri

 

ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

Kemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri YarışmasıKemerburgaz Üniversitesi Robot Teknolojileri Yarışması

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2017 - Güncelleme: 07.06.2024 14:07 - Görüntülenme: 605
  Beğen | 0  kişi beğendi