Etiket Sonuçları: istanbul

Ekm

Müdür Başyardımcımız Filiz KARAOĞLU liderliğinde Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 11 Ekim - 13 Ekim tarihleri arasında yolculuk dahil süren İstanbul Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

May

Üniversitesine karar vermek için tüm verilere okuyarak, dinleyerek ve gezerek ulaşanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek İstanbul Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Eyl

Hem teknolojiyi yakından takip edebilen hem de teknoloji üretebilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde İnsansız Sualtı Sistemleri, Robotik Fetih 1453 ve RobotTaksi Teknoloji Yarışmalarına ve etkinliklere katılmak için 13 kıymetli öğrencimizden oluşan 3 ekibimiz TeknoFest İstanbul 2018 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline katıldı.