Matematikte Uluslararası Gümüş Madalya Geldi

Temel bilimlerde ileri düzey çalışmalarda yer alarak bilimsel çalışmalarda fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun gözetiminde Bilim Olimpiyatlarına çalışan Matematik Olimpiyat Takımı Üyesi Öğrencimiz Zeynep Ebrar KARADENİZ Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatında (European Girls' Mathematical Olympiad - EGMO) ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edip GÜMÜŞ MADALYA kazanmışlardır.

Olimpiyat Çalışmalarımıza büyük desteği olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT başta olmak üzere okulumuzdaki olimpiyat çalışmalarına destek olan tüm paydaşlarımıza ve öğrencilerimizin uluslararası başarı göstermelerini sağlayan başta TÜBİTAK Yetkilileri olmak üzere öğrencilerimizin üstünde emeği olan tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Zeynep Ebrar KARADENİZ'e ayırdığı zaman ve verdiği emekten dolayı teşekkür ederken gösterdiği baları ve aldığı sonuçtan ötürü de tebrik ederiz.

Öğrencimizin EGMO Sayfası: https://www.egmo.org/people/person1936/

Matematikte Uluslararası Gümüş Madalya Geldi