Okul Tahliyesi Tatbikatı Yaptık

28 Şubat 2022 tarihinde Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanımız) koordinesinde okulumuzda okul tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Hava saldırısı, deprem ve benzer durumlara karşı okulumuz öğrencilerinin savaş ve afet durumlarına hazır olabilmeleri ve bilinçli bir şekilde yapılması gerekeni yapabilmeleri için gerçekleştirilen okul tahliye tatbikatımız ve benzer tatbikatlarımız eğitimlerimiz doğrultusunda devam edecektir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 02.03.2022 10:25 - Görüntülenme: 307