Olimpiyat Öğrencilerimize Özel Kahvaltımız

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde bilim kurulu olimpiyat danımanı öğretmenlerimizin katılımı ile 32. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavına (2024 1. Aşama) katılacak olan Matematik, Fizik, Astronomi ve Astrofizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımızla onlara özel bir kahvaltı etkinliği yaptık.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 09:15 - Görüntülenme: 61