Olimpiyat Takımlarımız Kahvaltıdalar

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında her daim fırtına estiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Çiçekli Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Bol sohbetli güzel bir kahvaltı yerken öğrencilerimiz hem stres attı hem de öğretmenleri ve arkadaşları ile güzel bir anıları oldu.

Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Olimpiyat KahvaltısıOlimpiyat Kahvaltısı

Yayın: 10.10.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:22 - Görüntülenme: 790