Onur Kurulumuzun Faaliyetleri Kapsamında Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

14 Nisan 2023 tarihinde Bayrak Törenimizde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Onur Kurulumuzdan Sorumlu Öğretmenimiz Sedat YOLCU (Almanca) koordinesinde Onur Kurulu Başkanımız Onur TURANLI ikinci dönemin başından birinci ara tatiline kadar Onur Kurulumuzun gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında okul / dönem birincisi olan öğrencilerimizi sahneye davet etti. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize ödüllerini verdi. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra öğrencilerimiz için ara tatil başladı.

Onur Kurulumuzun Yaptığı Faaliyetler

1) Sweatshirt Tasarım Yarışması

2) Kazanım Değerlendirme Sınavı

3) Halı sahaya projektör yapılması

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 17.04.2023 - Güncelleme: 17.04.2023 15:54 - Görüntülenme: 311

Etiketler :