Organ Nakli ve Bağışı Konulu Seminer

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Değerli sağlık uzmanlarımız Diyetisyen Suna YABAR ve Hemşire Filiz ELİKESİK DEMİRPEHLİVAN´a verdikleri bu güzel seminerden dolayı ve semineri ilgiyle takip eden ve soru soran öğrencilerimize de sabırlarından ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 10.12.2016 - Güncelleme: 30.05.2024 09:05 - Görüntülenme: 3478