Ortaokullar ile İşbirliğimiz Devam Ediyor

Öğrencilerimizin potansiyelleri ve hedefleri doğrultusunda en iyi şekilde lise eğitimi alabilmeleri için henüz daha ortaokul öğrencisiyken onlarla tanışan ve okulumuzun faaliyetlerini güçlü ve zayıf yönlerini, fırsat ve kazanımlarını onlara anlatan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehberlik Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde ortaokulların okul yönetimi ve rehber öğretmenlerinin desteğinde Okul Tanıtım Etkinliklerimiz nitelikli bir şekilde devam etmektedir.

2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılında ortaokullar ile yapılan işbirliği çerçevesinde Birinci Dönem itibariyle 82 okulun toplam 3970 öğrencisi okulumuza gelmiş ve İzmir Fen Lisesi Tanıtım etkinliğine katılmıştır.

Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirebilmeleri (Self Actualization, Maslow's Hierarchy of Needs) için yapılan tüm faaliyetlerde paydaş olan herkese verdikleri emek, gösterdikleri performans ve ayırdıkları zaman için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız ve iyi ki farkındasınız. [ ;) ]

Okulumuzun Genel Tanıtım Programı (Değişiklik Gösterebilir)

- İFL Okul Tanıtım Ekibinin Misafirlerimizi karşılaması

- Konferans Salonumuzda tanıtım videomuzun izlenmesi