Özel Bilgikent Ortaokulu İFL Ziyareti

Bilimin yuvası ve sanatın kalbi İzmir Fen Lisesi´ni ortaokullar ziyaret etmeye devam ediyorlar. Manisa´daki özel okullardan biri olan Özel Bilgikent Ortaokulu İzmir Fen Lisesi´ne ziyarete geldi. Gelen ortaokul öğrencileri önce bahçemizde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN karşıladı. Okulumuzun pansiyon, yemekhane, kapalı spor salonu gibi mekanlarını gezen öğrenciler konferans salonumuza geldiler.

Burada 10. Sınıf Öğrencimiz ile tanışan Özel Bilgikent Ortaokulu öğrencilerine İzmir Fen Lisesi´nin Tanıtım Sunumu yapıldı. İFL Tanıtım Videosu gösterildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi ve iyi dileklerimiz ile öğrenciler okullarına uğurlandı.

1994 - 2004 Yılları arasında İzmir Fen Lisesi Müdürü olan Sayın İrfan URHAN Bilgikent Ortaokulu adına Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´e iletilmez üzere Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU´ya çiçek sundular. Kendilerine bu ince davranışlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 28.10.2017 - Güncelleme: 27.05.2024 09:24 - Görüntülenme: 4070