Pansiyonumuzda Türk Büyükleri Etkinliği

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev Başdakol desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Türk Büyüklerimiz ile ilgili etkinlik yapıldı.

Türkiye´deki tüm pansiyonlu okullarda değerler eğitimi projesi kapsamında ilgili mevzuat ve plan doğrultusunda aylık olarak yapılan etkinliklerin bu ayki teması Türk Büyükleri ile ilgiliydi. Nitelikli ve titiz bir şekilde yapılan hazırlıktan sonra Ekim ayının son gününde öğrencilerimiz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize performanslarını / çalışmalarını sundular.

Etkinlikte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 01.11.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 09:47 - Görüntülenme: 1286