Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak Ceylan Ceylanı Makamında Kabul Etti

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK, Okul Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL ve İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız Ceylan CEYLAN´ı makamında kabul etti.

Massachusetts Institute of Technology´ye kabul alan, Kimya Olimpiyatlarında ulusal ve uluslararası kategorilerde sayısız madalya kazanan öğrencimiz Ceylan CEYLAN ile bilim üzerine değerli sohbetler yapıldı.

Ceylan CEYLAN´ın Başarıları

2015 TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları Bronz Madalya

2017 TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları Altın Madalya

2017 Uluslararası Mendelyev Kimya Olimpiyatı Gümüş Madalya

2017 Uluslararası Kimya Olimpiyatları (IChO) Altın Madalya

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL´e teşekkür ederiz.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak Ceylan Ceylanı Makamında Kabul EttiSayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak Ceylan Ceylanı Makamında Kabul Etti

Yayın: 14.04.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 11:40 - Görüntülenme: 886