Sene Sonu Öğretmenler Kurulu

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini çok yönlü yetiştirirken akademik çalışmalara önem veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde sene sonu öğrtmenler kurulumuzu tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik ve mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen çalışmaları gündemimiz doğrultusunda tartıştık ve uygulamaya dönük kararlar aldık.

Okulu için fedakarca çalışan ve nitelikli işlere imza atan seçkin öğretmenlerimize okulumuz için veriyor oldukları emek ve ayırıyor oldukları zaman için teşekkür eder gösteriyor oldukları performanstan ötürü kendilerini tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

Sene Sonu Öğretmenler KuruluSene Sonu Öğretmenler KuruluSene Sonu Öğretmenler KuruluSene Sonu Öğretmenler KuruluSene Sonu Öğretmenler Kurulu

Yayın: 07.07.2021 - Güncelleme: 07.07.2021 18:14 - Görüntülenme: 280