Etiket Sonuçları: sonu

Ock

15 Ocak 2024 - 18 Ocak 2024 tarihleri arasında konferans salonumuzda düzenlediğimiz bilgi yarışmasından kapalı spor salonumuzdaki 3lük atma yarışmasına halı sahamızdaki penaltı yarışından satranç turnuvamıza kadar okulumuzun son haftasında bir çok faaliyet ile öğrencilerimiz birlikte güldü birlikte eğlendi ve birlikte yarıştılar.

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.

Tem

"İFL 2027 Dönemi Hoş Geldiniz, İzmir Fen Lisesi ailesine katıldığınız için sizleri tebrik ederiz."

Tem

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulumuzu gündem maddelerimiz doğrultusuda yaptık.

Haz

"İFL Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı" Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde tüm sınıf temsilcilerinin katılımıyla 09 Haziran 2023 tarihinde saat 15.00'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

İzmir Fen Lisesi Ortaokullar Arası I. Matematik Yarışması İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Medet EKŞİ'nin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'nun teşrifleri ile Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Matematik Zümremizin Koordinesinde Gözetmen Öğretmenlerimizin ve Tören Ekibimizin desteğinde 14 Ocak 2022 Cumartesi Günü önceden yayımladığımız program akışına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Ağu

2022 YKS sonrası öğrencilerimizin tercihlerine göre yerleştikleri bölüm, üniversite ve şehir ile ilgili istatistiki çalışmamız tamamlanmıştır.

Tem

18 Temmuz 2022 Tarihinde açıklanan "2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları"nda okulumuz öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Öğrenci merkezli nitelikli etkinlikleri ile öğrencilerini çok yönlü yetiştirirken akademik çalışmalara önem veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde sene sonu öğrtmenler kurulumuzu tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik ve mevcut durumu ve ilerisi için düşünülen çalışmaları gündemimiz doğrultusunda tartıştık ve uygulamaya dönük kararlar aldık.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Haz

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

May

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Sonuna doğru Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ikinci dönemle ilgili bir ön değerlendirme ve dönem sonu işlemlerle ilgili öğretmenler kurulu toplantısı yaptık.

Şbt

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandılar ve ikinci dönem için kritik kararlar aldılar.