Son Sınıflarımızın Motivasyonu Yüksek

Akademik başarıları kadar entellektüel birikimleri ve insani yönleri ile de konuşulan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimiz ve son sınıf öğrencilerimiz haftasonu yapılacak YKS ile ilgili hem son bir konuşma hem de 4 yılı yad etme fırsatı buldular.

"Notlar verildi, söylemek istediklerinizi, paylaşmak istediklerinizi dinlemek isteriz" diyerek öğrencilerimizi dinlediğimiz, söz verildiği zaman da hem sınava yönelik tüyolar verdiğimiz ama daha çok 4 yıllık anılarımızı paylaştımız moral - motivasyon toplantımıza müsait olan ve katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 22.06.2021 - Güncelleme: 22.06.2021 17:20 - Görüntülenme: 469

Etiketler :