TALES Matematik Türkiye Birincisi Burak Karataş

Her yıl başarıdan başarıya koşan Matematik Olimpiyat Takımımızın fırtına gibi estiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ'ın danışmanlığında Matematik Zümremizin desteğinde okulumuzda matematik olimpiyat çalışması yapan öğrencilerimizden Burak Karataş katıldığı Tales Matematik Uygulaması Türkiye Finallerinde BİRİNCİ olmuştur.

Öğrencimize ve bu başarının kazanılmasında etkin bir şekilde öğrencimizi destekleyen Matematik Olimpiyat Takımı Danışman Öğretmeni Selçuk SAĞBAŞ ile Eşsiz Matematik Zümremize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve aldıkları sonuçtan ötürü hem teşekkür ederiz hem de kendilerini tebrik ederiz.

TALES Matematik Türkiye Birincisi Burak Karataş

Yayın: 07.07.2021 - Güncelleme: 07.07.2021 18:37 - Görüntülenme: 625