TÜBİTAK 2204A Bölge Sergisinde İki Derece Aldık

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 2 projemiz İzmir Bölge Sergisinde Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK ve Matematik Alanında İKİNCİLİK alarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK kazanan projemiz ise İZMİR'i TÜBİTAK 2204A Türkiye Finallerinde temsil edecektir.

Okulumuzdaki proje çalışmalarına katılan tüm öğrencilerimize ve onlara danışmanlık yapan tüm öğretmenlerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

TÜBİTAK 2204A Bölge Sergisinde İki Derece Aldık

Yayın: 01.04.2021 - Güncelleme: 01.04.2021 20:17 - Görüntülenme: 359