T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

TÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle Döndük

Bilim İnsanı olma yönünde emin adımlarla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 48. TÜBİTAK Liselerarası Araştırma Proje Yarışmasında Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Ege Bölge Sergisine çağrılan öğrenci projemiz sergiden ödülle döndü. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlığını yaptığı Pahabiçilmezlerimiz, Eda ve Çağlar, Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Hybrid Stove projeleri ile 3 gün boyunca Bölge Sergisinde İzmir Fen Lisesi´nin Sergi Köşesinde projelerini tanıttılar.

Bilim İnsanı olma yönünde emin adımlarla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 48. TÜBİTAK Liselerarası Araştırma Proje Yarışmasında Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Ege Bölge Sergisine çağrılan öğrenci projemiz sergiden ödülle döndü.

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlığını yaptığı Pahabiçilmezlerimiz, Eda ve Çağlar, Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Hybrid Stove projeleri ile 3 gün boyunca Bölge Sergisinde İzmir Fen Lisesi´nin Sergi Köşesinde projelerini tanıttılar.

Kıymetli Müdüryardımcımız Nurhan MUSLU liderliğinde Değerli Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL, Kıymetli Almanca Zümre Başkanımız Hülya KAYA ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Sergi ve Kongre Merkezinde düzenlenen 48. TÜBİTAK Liselerarası Araştırma Proje Yarışması Ege Bölge Sergisini ziyaret ettiler. İzmir Fen Lisesi Sergi Köşesinde Eda ve Çağların Sunumlarını dinlediler ve ürünlerini incelediler.

Üç gün süren serginin ardından Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf VARDAR MÖTBE Kültür Merkezinde düzenlenen Ödül Törenine Okul Yönetimimiz, Danışman Öğretmenimiz ve Pahabiçilmezlerimiz çağrıldılar. Tüm kategorilerde tek tek ödüller açıklanmaya başlandı. Heyecanla ve kararlılıkla bekleyen İzmir Fen Lisesi Ekibi yoğun alkışın arasında isimleri zorlukla duyabildiler. İsimlerinin açıklandığını anlayan ekibimiz sahnedeki yerlerini aldılar ve Teknoloji - Tasarım Kategorisinde kendilerine ödülleri takdim edildi. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın da sahneye gelmesinin ardından pahabiçilmezlerimiz Eda ve Çağlar çekildikleri fotoğraf ile o anı ölümsüzleştirdiler.

İzmir Fen Lisesi ismini MÖTBE´de alkışlattıran, titiz ve düzenli çalışarak Araştırma Projelerini kısa sürede ödülle taçlandıran Pahabiçilmezlerimize ve Kıymetli Öğretmenlerine hem emeklerinden hem de İzmir Fen Lisesi´ni okulumuza yakışır şekilde temsil etmelerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

TÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle DöndükTÜBİTAK EGE Bölge Sergisinden Ödülle Döndük

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:01 - Görüntülenme: 3017
  Beğen | 0  kişi beğendi