T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Türkiye'yi Temsil Edeceğiz - ISEF Atlanta 2022

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Biyoloji Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra Köşger Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlemlenmesi projesi ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ATLANTA 2022'de Ülkemizi Temsil Edecektir.

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Biyoloji Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlemlenmesi projesi ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ATLANTA 2022'de Ülkemizi Temsil Edecektir.

Ülkemizi temsil etme onuruna erişen değerli öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER'e ve danışman öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI'ya verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür eder ISEF Atlanta 2022'de başarılar dileriz.

 

Atlanta Yolcusu KalmasınAtlanta Yolcusu Kalmasın

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.12.2021 - Güncelleme: 11.12.2021 16:53 - Görüntülenme: 9670
  Beğen | 17  kişi beğendi

Etiketler :
ifl,meb,isef,ülke,temsil,