Etiket Sonuçları: isef

Tem

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Yazılım Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK "Transformer Mimarisi Kullanarak Klasik Gitar Özelinde Sentetik Müzik Üretimi" ve Teknolojik Tasarım Alanında Türkiye İKİNCİSİ olan Öğrencilermiz Eray AKIN, Nisa İLTEKİN ve Murat LEYLEKOĞLU "Sulak Alanların Kirlilik Seviyesini Ölçen Ve Bildiren Güneş Enerjili Duba Geliştirilmesi" isimli projeleri ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında Los Angeles - California 2024'te ülkemizi temsil edeceklerdir.

May

Uzun bir aranın ardından bir İzmir Fen Lisesi öğrencisi yeniden Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ülkemizi temsil etme onuruna erişti.

Ara

Ulusal ve uluslararası başarıları ile her zaman gündemde olan nitelikli bilimsel çalışmaların yuvası İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Dr. Murat Mücahit YENTÜR himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Bilim Kurulumuzun koordinesinde TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Proje Yarışmasına hazırlanan öğrencilerimizden Biyoloji Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra Köşger Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlemlenmesi projesi ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ATLANTA 2022'de Ülkemizi Temsil Edecektir.