Yeni Olimpiyatçılarımız Çalışıyor

9. Sınıflarımızın İFL Ruhunu hissetmeye başladılar. Planlı, disiplinli ve verimli çalışarak İzmir Fen Liseli olmayı hak edenler İzmir Fen Lisesi Öğrencisi olmanın hakkını da veriyorlar.

Üst döenmelerimizin yaptığı mülakat sonucunda olimpiyat takımlarımıza seçilen öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavında İFL Fırtınası estirmek için çalışmalarına devam ediyorlar.

Olimpiyat alanında kendilerini geliştirmek için azimle çalışan öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 09.02.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 11:29 - Görüntülenme: 2647