Etiket Sonuçları: takım

Eyl

26 Eylül 2023 tarihinde 08.40 - 09.20 arasında okulumuz konferans salonunda Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun koordinesinde 9. sınıflarımıza Olimpiyat Çalışmalarını ve Olimpiyat Takımlarımızı tanıttık.

Nis

25 Haziran 2023 tarihinde yapılacak 1. aşama sınavı ile başlayacak olan TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları sürecine hazırlanan öğrencilerimize moral ve motivasyon için mezunumuz Yunus YÜCESOY matematik olimpiyat takımımızı ziyarete gelmiştir.

Ekm

12 Eylül 2022 ve 21 Eylül 2022 tarihleri arasında yüz yüze Bilgisayar Bilimi KUR01 ve KUR02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıflarımıza CYMURGHS takımı temsilcileri FIRST Robotics Competition ile ilgili deneyimlerini paylaştılar.

Haz

7 Ağustos 2022 Pazar günü başlayacak ve 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü tamamlanacak olan Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatında (IOI - International Olympiad in Informatics) Türkiye'yi temsil edecek Milli Takımımıza İFL Bilgisayar Olimpiyat Takımı Kaptanı Alperen TUPURTU seçildi.

Nis

6 Temmuz 2022 Çarşamba günü başlayacak ve 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü tamamlanacak olan Uluslararası Matematik Olimpiyatında (IMO - International Mathematical Olympiad) Türkiye'yi temsil edecek Milli Takımımıza İFL Matematik Olimpiyat Takımı Kaptanı Burak KARATAŞ seçildi.

Tem

Ulusal ve uluslararası bilim etkinliklerinde kendilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) ülkemizi temsil edecektir.

Haz

Bilim Olimpiyatlarında her daim parlayan yıldız İzmir Fen Lisesinde Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde çalışmalarına başarıyla devam eden Kimya Olimpiyat Takımımızda Deniz GÜNER (10. Sınıf Öğrencimiz) Türkiye'yi Fransa'da düzenlenecek olan IChO 2019'da (Uluslararası Kimya Olimpiyatları 2019) temsil edecektir.

Nis

Nitelikli ve bilinçli gençlerin ortaya koyduğu tezleri başarılı bir şekilde savundukları okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nebahat Çelebi ve Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan Ekici koordinesinde hazırlandıkları T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye Münazara Ligi"nde İzmir Bölge Turnuvası Şampiyonu Kupası, En İyi Konuşmacı Kupası ve Madalyalar kazandılar.

Mrt

Düşüncelerinin arkasında durabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde öğrencilerimiz Çimentaş Anadolu Lisesi Münazara Ekibini okulumuzda misafir etti.

Mrt

Planlı, azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı ve çalıştırdığı kimya olimpiyat takımı tesadüfe ve istisnaya mahal vermiyor.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Şbt

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Ock

TUBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Izmir Fen Lisesi rüzgarı esti. Olimpiyat Takımımız KIŞ Okulunda 2 Altın 2 Gümüş ve 10 Bronz Madalya ile başarılarını tescilledi.

Nis

Bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Kazakistan´ın başkenti Astana´da 51´incisi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´nda Türk Milli Takımında yer alan Ceylan ve Cennet şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdiler.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.