İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı

2023 Eğitim Vizyonu kılavuzluğunda bilimsel çalışmalara ve üniversite işbirliklerine önem verip en iyi şekilde öğrencilerini üniversiteye hazırlayan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Dönemi Öğretmenler Kurulumuz gündem maddelerimiz doğrultusunda yapıldı.

Yayın: 03.02.2020 - Güncelleme: 29.05.2024 11:36 - Görüntülenme: 720