İzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Barış DEMİRDAĞ

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen "İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimcileri Dinliyor" adlı söyleşide fark yaratan eğitimciler İzmir'de görev yapan öğretmenlerimizle yaptıkları çalışmaları anlatıyorlar. Bu kapsamda çalışmaları ile okulumuzun değerli Kimya Öğretmeni Dr. Barış DEMİRDAĞ katıldığı söyleşide son 3 yıl içindeki çalışmalarını anlattı.

Seçkin ve ilham verici çalışmalarının ardındaki verilen emek, ayrılan zaman ve gösterilen performanstan ötürü Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ'ı tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

İL MEM İnternet Sayfasındaki Haber: https://izmir.meb.gov.tr/www/izmir-il-milli-egitim-mudurlugu-egitimcileri-dinliyor/icerik/1752

İzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Barış DEMİRDAĞİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Barış DEMİRDAĞİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Barış DEMİRDAĞİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Barış DEMİRDAĞ

Yayın: 16.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 08:51 - Görüntülenme: 865