İzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICI

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen "İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimcileri Dinliyor" adlı söyleşide fark yaratan eğitimciler İzmir'de görev yapan öğretmenlerimizle yaptıkları çalışmaları anlatıyorlar. Bu kapsamda çalışmaları ile okulumuzun değerli Biyoloji Öğretmeni Dr. Meryem YAZICI katıldığı söyleşide son 3 yıl içindeki çalışmalarını anlattı.

Seçkin ve ilham verici çalışmalarının ardındaki verilen emek, ayrılan zaman ve gösterilen performanstan ötürü Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI'yı tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

İL MEM İnternet Sayfasındaki Haber: https://izmir.meb.gov.tr/www/izmir-il-milli-egitim-mudurlugu-egitimcileri-dinliyor/icerik/1942

İzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICIİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICIİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICIİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICIİzmir İl MEM Eğitimcileri Dinliyor - Dr. Meryem YAZICI

Yayın: 16.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 08:51 - Görüntülenme: 822